YENİ BİR OKULUZ ve İDDİALIYIZ ;YAPTIKLARIMIZ BUNUN İSBATIDIR.

A.Süleyman TOKTAŞ

Nis

Avrupa Birliği Hareketlilik Projesinde "Geleceğe Uzanan Raylar" Ekibimiz Prag´da... Ekibimize çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz....

"GELECEĞE UZANAN RAYLAR" isimli projemiz ulusal ajans tarafından kabul edildi.

Okulumuz Elektrik Elektronik Tek. Alanı öğretmeni Hakan ÖZTÜRK´ün hazırladığı proje ile İtalya Çek. cumhuriyetinde çalışmalar yürütülecektir.

Proje yürütücüleri :

A.Süleyman TOKTAŞ -Okul Müdürü

Hakan ÖZTÜRK- Elektronik Öğretmeni

Gülser DUMAN - İngilizce Öğretmeni

Nis

Atık oto lastiklerinden yalıtım malzemesi üretimi ile gerçekleşen projemiz hem çevreyi koruyan hem de enerji tasarrufu sağlayarak ülke ekonomisine katkıda bulunan yönü ile sergide yoğun ilgi gördü.